Elektromontāžas darbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Delta EL, SIA

Lāčplēša 23-604, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Apraksts: Elektroietaišu izbūves darbi līdz 35kV. Ēku elektroinstalācija. Būvju zibensaizsardzība un pārspriegumaizsardzība. Ugunsdzēsības, apsardzes un videonovērošanas sistēmas. Elektronisko sakaru sistēmu un tīklu izbūve. Būvuzraudzības pakalpojumi.
2

AAO projekts, SIA, projektēšana, elektromontāža, būvuzraudzība, caurduršana

Kazarmu 5, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
SIA "AAO Projekts'' dibināts 2015. gadā. Uzņēmuma pamatdarbība ir elektroietaišu projektēšana, izbūve, remonti, pārbaudes un mērījumi. Saviem klientiem vienmēr cenšamies būt uzticams sadarbības partneris, kas nodrošina augstu kvalitāti un solītos termiņus. Uzņēmumam ir visa nepieciešamā tehnika, aparatūra un materiāli, kā arī darbiniekiem ir vajadzīgās atļaujas un sertifikāti, lai nodrošinātu būvdarbu veikšanu, projektēšanu, uzraudzību un mērījumus.:

Darbojamies visā Latvijas teritorijā. Elektromontāžas darbi. Elektroietaišu projektēšana. Būvuzraudzība. Beztranšeju horizontāla urbšana.

3

Automation Technology Solutions, SIA

Jaunā 78, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Uzņēmums "Automation Technology Solutions" dibināts 2017. gadā, un kopš tā laika mēs esam apņēmušies piedāvāt augstākās kvalitātes elektriskos paneļus, tostarp sadales paneļus, MCC paneļus un PLC paneļus, būvniecību, uzstādīšanu un apkopi. Pakalpojumus sniedzam Latvijā, Eiropā un visā pasaulē.

  • 3 Elektromontāža, elektroinstalācija
4

Sormeks montāžas

"Muižzemnieki" , Zirņu pagasts, Saldus nov. LV-3801

Šobrīd piedāvājam ventilatorus, ventilācijas, gaisa dzesēšanas, gaisa sildīšanas, mikroklimata regulēšanas iekārtas un profesionālu LED apgaismojumu lauksaimniecības un industriālajos objektos. Kā arī piedāvājam saules paneļu iegādi un montāžu, sākot ar mājsaimniecībām un beidzot ar ražotnēm un saules parkiem.

  • 4 Elektromontāža, elektroinstalācija
5

Lielvārdes energo sistēmas, SIA

Kaibala, "Griķi" , Lielvārdes pagasts, Ogres nov. LV-5070
Pakalpojumi: ✓ Iekšējā un ārējā elektromontāža/instalācija ✓ LED gaismekļu piegāde un uzstādīšana gan privātmājām gan rūpnieciskajiem nolūkiem ✓ Saules paneļu uzstādīšana, nodošana ekspluatācijā un valsts atbalsts programmas noformēšana ✓ Zemējuma kontūra un zibens aizsardzības ierīkošana un nodošana ekspluatācijā ✓ Privātmāju un rūpniecisko objektu elektrodrošības pārbaude un nodošana ekskpluatācijā
  • 5 Elektromontāža, elektroinstalācija
6

Elektriskie-mērījumi, SIA

K.Valdemāra 157-209, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Rūpniecisko objektu elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Sabiedrisko objektu elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Daudzdzīvokļu mājās elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Privātmājas elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Dzīvokļu elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Zemējuma īpatnējas pretestības mērījumi (apakšstacijām).
  • 6 Elektromontāža, elektroinstalācija
7

Kesto, SIA

Vaiņodes 11, Liepāja LV-3407
Ievērojamākie būvobjekti:: ✓ Starptaustiskā lidosta "Liepāja", ✓ IKEA veikala ēkas jaunbūves būvdarbi, ✓ LIDL veikala būvniecība Liepājā, ✓ Stopiņu novada kultūras centra būvniecība, Peldu ielas 5, ēkas pārbūve Liepājā, ✓ pieslēguma izbūve Tirdzniecības centram Sāga, Dreiliņos.
ZL.LV iesaka

Elteks, SIA

Mežkalna 5, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

Elektromontāžas uzņēmums “Elteks” dibināts 1991. gadā. Uzņēmums ir nodrošināts ar savu autotransportu, iekraušanas, rakšanas, pacelšanas un citām iekārtām, mehānismiem un mērinstrumentiem. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus atbilstoši ikviena pasūtītāja vajadzībām un vēlmēm, ievērojot uzņēmuma pamatvērtības ikdienas darbā ar klientiem un sadarbības partneriem. SIA Elteks nodarbojas ar visu veidu elektromontāžas darbiem ar spriegumu līdz 20 kV (gaisvadu līnijas, kabeļu līnijas, transformatoru apakšstacijas un sadales punkti, visu veidu būvju elektroinstalācija, zibensaizsardzība un pārsprieguma aizsardzība), automātikas un elektropiedziņas montāžu, elektrosadaļu un metālizstrādājumu izgatavošanu, ugunsdzēsības un apsardzes signalizācijas, telefonu, televīzijas un datoru tīklu montāžu, elektrotehniskajiem mērījumiem, kā arī būvuzraudzību.

Eltex, SIA

Bajāru 18, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA „Eltex” darbības virzieni ir elektroapgādes un vājstrāvu sistēmu projektēšana, elektromontāžas darbi. Veicam visu elektromontāžas un vājstrāvu tīklu apkalpošanu. Izceļamies ar augstu darbinieku atbildību, profesionalitāti, sertificētu un kvalitatīvu materiālu izmantošanu. Veicam vispārceltnieciskos darbus.

IVAI, SIA, Elektromontāžas darbi

Silmaļu 17-18, Salaspils, Salaspils nov.
Apraksts: Elektromontāžas darbi. Elektrisko tīklu projektēšana un uzstādīšana. Speciālisti ar 25 gadu pieredzi.  

Stexkom, SIA

18.novembra 16-301, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Iekšējie elektroinstalācijas darbi ✓ Datoru tīklu, telekomunikāciju tīklu izbūve ✓ Automātisko ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēmu izbūve ✓ Automātiska ugunsgrēka balss izziņošanas sistēmu izbūve un apkalpošana ✓ Apsardzes un piekļuves sistemu izbūve un apkalpošana ✓ Videonovērošanas sistēmu uzstādīšana un apkalpošana ✓ Zibensaizsardzība un zemējuma elektroietaises izbūve. ✓ Elektroapgāde ✓ Vājstrāvu tīklu izbūve

Woltec, SIA, Vidzemes elektromontāžas būvuzņēmums

Ausekļa 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Elektromontāža EL, ELT Valmiera, ūdensapgāde UKT Valmiera, UK Cēsis, Valka, Limbaži, Smiltene, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija. Celtniecība. Siltumtīkli AVK. Apkure, ventilācija.

Apraksts:

SIA “WOLTEC” iznomā pacēlāju ar celšanas augstumu 42 m un 61 m un autoceltni 70 t ar strēles garumu 52 m.

Eglaines, SIA

"Eglaines" , Liezēres pagasts, Madonas nov. LV-4884
Par uzņēmumu:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un būvdarbiem, veic elektroinstalāciju montāžu, termogrāfiju, būvuzraudzību, kanalizācijas ierīkošanu, kabeļu un ūdensvada rakšanu.

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

CVS, Elektromontāžas darbi

"Gruntnieki" , Laidzes pagasts, Talsu nov. LV-3280
Apraksts: Elektromontāža, elektroapgādes tīklu projektēšana, izbūve, celtniecība. Darbi, apdares darbi, būvniecība, zibens aizsardzība, noliktavu celtniecība Talsos, Talsi, Kurzeme, Latvija.

Sol Power, SIA, Drošības sistēmas Rīgā

Apuzes 34, Rīga, LV-1046
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Drošības sistēmu tirgotājs Rīgā; ✓ Videonovērošanas sistēmas; ✓ Ugunsdrošības signalizācijas sistēmas; ✓ Izziņošanas sistēmas; ✓ Vājstrāvas tīkli; ✓ Energoapgādes tīkli; ✓ Elektrības pieslēguma projektēšana; ✓ Tāmju aprēķins; ✓ Programmēšana; ✓ Video analītika; ✓ Objekta sagatavošana ekspluatācijai; ✓ Drošības iekārtu uzstādīšana, apkalpošana un remonts.

 

Energy Expert, SIA, Elektromontāžas uzņēmums

Hipokrāta 2d, Rīga LV-1079
Apraksts: Lai runā darbi! Papildus ierastajai elektroinstalāciju mērījumu kārtībai, Energy Expert speciālisti nodrošina kontaktu savienojumu pārbaudi, izmantojot termokameru.
ZL.LV iesaka

ELAT BALTIC, SIA

Biķernieku 226-38, Rīga LV-1079
Objekti, kuros mēs piedalījāmies::

• VIADA Brīvības gatve 427 (jaunceltne) • VIADA Krūzes iela 53 (pārbūve) • VIADA Granīta iela 7a (pārbūve) • CIRKLE K Kārļa Ulmaņa gatve 110 (pārbūve) • Coldtrans Serviss (jaunceltne)

Veicam elektromontāžas darbus arī privātmājām, moduļmājām un karkasa mājām.:

• Ārējie tīkli • Iekšējie tīkli • Vājstrāva Elektromontāžas darbi Zibensaizsardzība Moduļmājas un karkasa mājas ierīkošana

Latgales energobūve, SIA

Varšavas 13, Daugavpils LV-5404
Energosistēmu projektēšana, visa veida elektromontāžas darbi līdz 35 kV, elektrotehniskie mērījumi, elektroietaišu

OZO Energo, SIA

Iecēni, Amoliņu 9, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Elektromontāža, elektromontāžas darbi , elektroinstalācija, elektroinstalācijas ierīkošana, elektroapgāde