Elektromontāžas darbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Elektro AJ, SIA

Likverteni, Avotu 15, Vecsaules pagasts, Bauskas nov. LV-3932
Elektromontāža, elektroinstalācija, Elektromērījumi, Zibensaizsardzība, Elektriķa pakalpojumi privātpersonām un uzņēmumiem, Uzņēmumu elektroiekārtu apkalpošana.

Elektro Vilks, SIA, Rūpniecisko iekārtu automatizācija

Priekuļi, Dārza 13, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Rūpnieciskās iekārtas automatizācija, Iekārtu automatizācija, Rūpniecisko elektro iekārtu un ietaišu automātika, automātikas uzstādīšana, robotu programmēšana, industriālo iekārtu un elektro iekārtu: montāža, pārbūve, apkalpošana; Elektroiekārtas, sadales, vadības sadales: projekta izstrāde, montāža, industriālā programmēšana,

Elektro, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tume, "Elektro" , Tumes pagasts, Tukuma nov., LV-3139
Elektromontāžas darbi . Elektroietaišu apkalpošana.

Elektro-Alter, SIA

18.novembra 104a, Daugavpils LV-5404
Elektromontāžas darbi Daugavpilī, Daugavpils rajonā., Elektromontāžas darbi visā Latvijā, Latgalē. Elektrotehniskie mērījumi.

Elektromontāžas serviss, SIA

Kazarmes 9, Jelgava, LV-3007
Elektromontāžas serviss, elektroietaises, elektroietaišu montāža, elektroietaišu tehnisko rādītāju pārbaude, serviss, ELEKTROMONTĀŽAS SERVISS Jelgavā, elektroapgādes projektēšana, kabeļlīnijas līdz 20 kV, ielu

Elektron sistēmas, SIA

Latgales 322, Rīga LV-1063
Elektromontāža, elektroinstalācija

Elfa, SIA

"Viesturi" , Kandava, Tukuma nov., LV-3120
Projektēšanas darbi ., Elektroapgāde, elektro instalācijas izveide, ārējie un iekšējie elektromontāžas darbi .

Elkoms I, SIA

Ungurpils, Liepu 8, Alojas pagasts, Limbažu nov. LV-4064
Elkoms I, Ungurpils, Alojas novads, elektroinstalācijas ierīkošana, ugunsdrošības signalizācija, apsardzes signalizācija, video novērošana, video novērošanas uzstādīšana, elektroinstalācija Vidzemē, elektromontāža Aloja, elektromontāža Limbaži, elektromontāža Valmiera, vājstrāvas Alojas novads, vājstrāvas Ungurpils.

Elpoli, SIA

Jelgavas 1v, Daugavpils LV-5404
Elektromontāžas darbi Daugavpilī, Latgalē. Elektroinstalācijas darbi Daugavpilī, Latgalē.

Elrun, SIA

Atmodas 4, Rēzekne, LV-4604
Sertificēti elektromontāžas darbi Rēzeknē, elektroietaišu izbūves darbu veikšana un būvuzraudzība, pacēlāju
ZL.LV iesaka

Elteks, SIA

Mežkalna 5, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

Elektromontāžas uzņēmums “Elteks” dibināts 1991. gadā. Uzņēmums ir nodrošināts ar savu autotransportu, iekraušanas, rakšanas, pacelšanas un citām iekārtām, mehānismiem un mērinstrumentiem. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus atbilstoši ikviena pasūtītāja vajadzībām un vēlmēm, ievērojot uzņēmuma pamatvērtības ikdienas darbā ar klientiem un sadarbības partneriem. SIA Elteks nodarbojas ar visu veidu elektromontāžas darbiem ar spriegumu līdz 20 kV (gaisvadu līnijas, kabeļu līnijas, transformatoru apakšstacijas un sadales punkti, visu veidu būvju elektroinstalācija, zibensaizsardzība un pārsprieguma aizsardzība), automātikas un elektropiedziņas montāžu, elektrosadaļu un metālizstrādājumu izgatavošanu, ugunsdzēsības un apsardzes signalizācijas, telefonu, televīzijas un datoru tīklu montāžu, elektrotehniskajiem mērījumiem, kā arī būvuzraudzību.

Eltex, SIA

Bajāru 18, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA „Eltex” darbības virzieni ir elektroapgādes un vājstrāvu sistēmu projektēšana, elektromontāžas darbi. Veicam visu elektromontāžas un vājstrāvu tīklu apkalpošanu. Izceļamies ar augstu darbinieku atbildību, profesionalitāti, sertificētu un kvalitatīvu materiālu izmantošanu. Veicam vispārceltnieciskos darbus.

Energo partneris, SIA

S.Eizenšteina 29, Rīga, LV-1079
Par uzņēmumu:

Pieredzējušu profesionāļu uzņēmums veic plaša spektra elektromontāžas, elekotroinstalācijas darbus. Strādājam visā Latvijas teritorijā, kvalitatīvs darbs, pieņemamas izmaksas. Aicinām sadarbībai!

Energoefekt, SIA

"Lubānas šoseja 9.km" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts: Saules baterijas. Saules paneļi. Projektējam saules elektrostacijas. Uzstādām, saskaņojam dokumentāciju. Jau vairāk nekā desmit gadus Solar-Fabrik AG ražo augstas kvalitātes kristālu saules moduļus vienā no Vācijas modernākajām ražotnēm. Tas nodrošina vairākas priekšrocības klientiem: Saules moduļi izceļas ar augstu kvalitāti, labāku uzticamību un maksimālu veiktspēju. Stingri standarti un izcila kvalitāte - tas attiecas gan uz pašu ražojumiem, gan uz komponentēm, kuras Solar-Fabrik AG iegādājas no uzticamiem piegādātājiem.

Energy Expert, SIA, Elektromontāžas uzņēmums

Hipokrāta 2d, Rīga LV-1079
Apraksts: Lai runā darbi! Papildus ierastajai elektroinstalāciju mērījumu kārtībai, Energy Expert speciālisti nodrošina kontaktu savienojumu pārbaudi, izmantojot termokameru.

Esko AA, SIA

Laimdotas 2a, Rīga LV-1006
Apraksts:

Kompānija „ESKO AA” veiksmīgi darbojas Latvijā kopš 2005. gada. Mēs piedāvājam: elektrosadaļu montāžu līdz 2500A; automātikas un vadības sadaļu montāžu; reaktīvās jaudas kompensācijas iekārtu montāžu, piegādi, uzstādīšanu un apkopi. Elektrotīkla parametru un kvalitātes mērījumi. Elektro sadaļu termogrāfija. Zibens aizsardzība, zemējumu un potenciālu izlīdzināšana. Pārsprieguma aizsardzība. Elektromontāžas darbi.